Examendata
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen

Stichting Opleidingen Contractcatering

Stichting Opleidingen Contractcatering ontwikkelt opleidingen en lesmateriaal voor de contractcateringbranche en verzorgt de afname van de examens.

Er worden 4 verschillende opleidingen aangeboden die worden afgesloten met een theorie-examen. Voor twee opleidingen wordt aanvullend een criteriumgericht interview afgenomen. Stichting Opleidingen Contractcatering organiseert deze examens en is verantwoordelijk voor de controle. Er zijn twee mogelijkheden om een opleiding te volgen. Bij uw eigen werkgever of bij een opleidingsinstituut. 

Contractcatering
Lees verder...
Wat is contractcatering?
Contractcatering is het verzorgen van cateringdiensten voor bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en luchtvaart (inflight catering) op basis van een langdurige overeenkomst tussen de cateraar en de opdrachtgever.
Lees verder...
Lesmateriaal
Lees verder...
Waar kan ik lesmateriaal bestellen?
De Stichting OCC heeft het opleidingsmateriaal voor de Cateringmedewerker (OCC-B) gedigitaliseerd. Het materiaal wordt kosteloos beschikbaar gesteld via het opleidingsportaal www.Trefpuntcatering.nl. Op deze website vindt u ook het opleidingsmateriaal voor Praktijkopleider.
Lees verder...
Examenenvelop
Lees verder...
Examenenvelop
Hier vindt u een impressie van de diverse examens die wij afnemen. Ook staan hier alle relevante examenmaterialen en examendata.
Lees verder...
Nieuws

Graag houden we u op de hoogte van de laatste nieuwsberichten.

Schrijf u nu in voor onze digitale nieuwsbrief.

Laatste nieuwsbericht

Horeca Info besteedt aandacht aan leren in de Contractcatering.   Lees meer