Cateringbeheerder

Een cateringbeheerder heeft de leiding over een cateringlocatie. De beheerder onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, stuurt de medewerkers aan en zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op locatie goed verloopt. In de opleiding leert u wat er bij het beheren van een cateringlocatie komt kijken. In de leerdoelenmatrix kunt u vinden wat van een cateringbeheerder wordt verwacht.

Het examen bestaat uit twee onderdelen: een theorie-examen en een criterium gericht interview. Tijdens de opleiding maakt u opdrachten die u kunt vinden in de digitale examenomgeving. U heeft hiervoor een inlogcode nodig, die u van de opleider ontvangt.
Voor het examen is een aantal opdrachten verplicht en uit een aantal opdrachten kunt u een keuze maken. Wanneer minimaal 8 opdrachten zijn uitgevoerd en beoordeeld, kunt u het theorie-examen doen. Na het behalen van voldoende resultaat kunt u door met het criterium gericht interview. Een persoonsgecertificeerde assessor neemt het criterium gericht interview af. Wanneer u zowel voor het theorie-examen als het criteriumgericht interview een voldoende heeft, ontvangt u een diploma. In de toetsmatrijs kunt u zien welke onderwerpen tijdens het examen worden getoetst.