Cateringmedewerker

Een cateringmedewerker verricht alle voorkomende werkzaamheden op een cateringlocatie, van de voorbereiding van lunches, snacks en warme gerechten tot en met de verstrekking van deze gerechten en dranken. Tijdens de opleiding leert u hoe u deze taken moet uitvoeren. In de leerdoelenmatrix staan de competenties die nodig zijn om de functie als cateringmedewerker goed te kunnen uitvoeren.

Het opleidingsmateriaal kunt u vinden op Trefpuntcatering. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft om het vak van cateringmedewerker goed te kunnen uitvoeren. Wanneer u de opleiding wilt afsluiten met een examen, dient uw opleider u aan te melden. U ontvangt dan een inlogcode voor OCC-online, een digitale examenomgeving. Tijdens uw opleiding maakt u hierin 5 examenopdrachten die u moet laten beoordelen. Wanneer u deze 5 opdrachten met voldoende resultaat heeft uitgevoerd, kunt u zich aanmelden voor het digitale theorie-examen.

In de toetsmatrijs kunt u zien hoe een leerdoel wordt getoetst. De toetsmatrijs vindt u in de examenenvelop.

Veelgestelde vragen over dit examen